Tut

2016-02-13
18:36:36

Skidor :3

Heej :) 
 
Igår så var jag till Branäs och de va skit kul :D 
Bara de att ja har ont i armarna idag xD
 
Ja kan berätta varför :3
 
Jo!
 
När vi skulle åka dit så satt jag först själv. Men de va rätt gött för jag hade min mobil och mina syskon fick mig att tänka positivt ^^ Men Samtidigt så satt 3 killar från min klass i närheten. Och 2 av dom hade kakor och sånt så jag frågade snällt.
-Va äter ru?
-Jag äter Ballerina kladdkaka. Du får en om du vill.
-Jaa :D Tack va snäll du är ^^
Sedan satt jag och njöt av den goda kakan :D Samtidigt som jag skrev med mina syskon ^^ För bussen hade internet ♥o♥ 
Men aja så jag satt där sedan lyssnade jag på musik. Efter ett tag när de va cirka 3 mil kvar så fanns de en plats kvar i hela bussen och den var ju brevid mig. Så då gick en på och då va ja tvungen att flytta in mig. Men de va okej ja brydde mig inte så mycket. För han som ja satt brevid talade me dom i min klass så. Men när vi var framme och jag hade hittat skidorna som jag hyrde så kändes de lite fel för jag va ju van vid mina korta skidor och dom jag hade va mycke längre. Men ja sket i de efter ett tag ja blev van helt enkelt. Så jag åkte upp i en lift för jag hade tänkt att ta de försiktigt. Men ja åkte inte ensam utan åkte med Julia och Anna-ida. Så när vi va uppe så va dom jätte duktiga så kommer jag där xD Ja kunde knappt svänga tack vare skidorna dom va int riktigt mina vänner i början. Så jag va nära på att ramla, men de gick bra ^^
Men i den backen fanns de en lift som gick högre upp i backen. Och vi sa att vi skulle dit upp. Ja tyckte de lät som en bra idé för de såg int så högt ut eller något. Men ja ångrade mig lite grann. För när man kom upp dig så märkte jag.
-Shit... Är jag den enda som tycker de ser högt ut? Frågade ja Julia och Anna-Ida.
-Nej om vi åker dit så är de inte så brant.Sa Julia och pekade åt höger. Men de va de när vi åkte dit så va de inte lika brant men ja va ju tvungen att svänga ut i backen där de va brant igen. Så jag ramlade xD 
Ställde mig upp och försökte igen (Ja ger int upp bara för jag ramlade xD) Men ja då åkte ja igen. Ja tyckte de lät bra att åka störtlopp ner men.. De gick för fort xD Så jag bromsade och då ville skidorna något annat så jag flög :D Ja blev en fågel. Men landade inte så perfekt.. Ja ramlade slog i min högra arm i backen (Som va isig så de gjorde ont).Ja rullade på en av mina skidor för dom låg i vägen och då så gjorde den så ja har nu ett stort blåmärke på min vänstra underarm.
 
Aj säger jag bara↑
Så jag hade fortfarande en väldans fart. Så jag hamnade lite fel och såg ingenting för mitt huvud ville lägga sig ner. Så de gjorde de! Så hela mitt ansikte hamnade i snön och de va så jag stoppade. Men som tur va så hade jag en slags tub sak. 
 
 En såndär :D Och såklart hjälm och skidglasögon ^^ 
Så mitt vackra fejs tog inte so mycket skada :D 
Men ont gjorde de ändå.
Julia och Anna-ida såg allt. 
Ena skidan låg en bit upp så jag kröp upp efter den. Den andra tog jag av mig och dom bad mig göra så den åkte ner, så jag gjorde som dom sa ^^
De fanns även gondolder som ledde till andra sidan av branäs och dit ville Julia och Anna-ida. Så vi åkte dit men då så va de svåra backar som ja inte klarade av efter olyckan så ja bestämde mig för att åka tillbaka med en gondol. Och så gick jag och åt. Men va int så lycklig va mest missnöjd att int ja vågade åka dom backar dom åkte. Men aja.
Så nu sitter jag och äter och då komemr Julia och Anna-ida.
-Förlåt Madeleine.sa dom
-För vadå? frågade jag.
-Föratt vi dissade dig iställe för att åka med dig. sa dom
-De är okej ^^ Ja dog int så :) sa jag.
Och så satte dom sig och åt med mig. Och så komemr en av killarna i min klass fram. 
-Hej, på er. sa han.
-Yo :D Sa jag.
-Går de bra med dig efter du ramlade? Frågade han.
-Ja då :) Sa jag.
-Vill du åka med honom Madeleine? Frågade Julia.
-Kan ja vell för ja tror vi är lika bra på att åka xD.
Han nickade och skrattade sedan pekade jag mot små barn backar och sa.
-Ska vi åka dit xD 
-Ja va kul vi gör dä :'D Sa han och skrattade.
Så vi åkte där, Julia och anna-ida åkte i gondolerna och överallt.
Sedan typ en timme innan vi skulle åka hem så åkte vi till ett hopp och där flög man och landa på en stor kudd sak som va mjuk :D. Många ville hoppa jag ville inte de ifrån början men sedan fick Julia mig att hoppa. Och när ja åkte så ångrade ja mig men när ja flög va de awsome. Ja blundade så ja visste inte när jag landade. Men när jag väl landade så va de kul men så slog ja i armen i skidan så då gjorde de ont. 
 
Men de va typ hela dagen :D 
 
(Förlåt för långt inlägg, hoppas ni gillade de i allafall )
 
Heeej dååå ^^