Tut

2018-11-18
16:23:51

Gymnasiemässan!

Hejsan! Idag tar jag upp något jag var med om igår. Vilket var enligt mig det bästa hittils. Det är som rubriken säger gymnasiemässan jag ska ta upp. Så denna dag var jag frivillig fotograf. Bestämde mig även för att dokumentera denna dag, för det var speciellt att vara med om detta. För er som inte vet vad som sker på en gymnasiemässa så ställer alla olika inriktningar upp och visar upp deras program, I mitt fall va detta Estetiska programmet inriktning media. Tycker om det programmet fruktansvärt mycket. Varenda dag är som ett nytt äventyr ♥ 
 
Kan berätta hur glad jag är över att jag valde att gå på Lindeskolan. Känns verkligen som jag hittat rätt. Man känner av att alla hjälper alla, vilket är underbart. För det enligt mig gör en skola till en riktig skola. Man längtar till skolan oavsett vad och man ger verkligen inte upp i första hand! Själva miljön på skolan är bra och lärarna finns alltid där för en. 
Nog om skolan! Nu till bilderna och glädjen som jag hoppas ni upplever i bilderna! :D 
 
 
Här spelar ES18 Musik ♥ 
Om man frågar mig är dom bäst ♥♥
 
 Här är två av lärarna. Underbara dom också! 
Ni lyckas alltid att få en att le oavsett humör :D 
 Även polisen var på detta event!
Varför det vet jag inte. Men ni kanske inte visste att jag älskar poliser! Jag ser dom ungefär som när en del ser en kändis. Blir liksom glad och nervös xD Ni som älskar en kändis ni förstår säkert känslan när ni ser den artisten live eller nåt. (Skriker inte av lycka, försöker hålla mig "cool" xD)
 
Nu till de människor jag verkligen vill lyfta fram!
 
Ni människor är faktiskt de jag älskar mest.
Ni är verkligen alltid där för en! Spelar ingen roll tillfället ni är verkligen alltid där. Alla är inte med här men vill ändå att ni ska veta att ni är inkluderade! ♥ Vi har aldrig tråkigt och som jag sa "Varenda dag är som ett nytt äventyr." Man vet aldrig vad som sker. Men oavsett vad så tar vi oss igenom det tillsammans. Jag hoppas ni förstår att jag finns oavsett för er.
Ser fram emot att gå tre år med ES18 även i åtanke alla lärarna. 
♥Ni är guld♥
 
Hejdå vi syns i nästa blogginlägg!